Verhuizen zonder zorgen?
Daar hebben wij oplossingen voor!

Ontdek ons aanbod aan meubelliften, bestel- en vrachtwagens en verhuisbenodigdheden.

Bent u op zoek naar een meubellift of een verhuiswagen? Wij hebben het!

Delrue Rent verhuis oplossingen (1)

Op zoek naar een verhuiswagen?

Ruime, betrouwbare en betaalbare verhuiswagens, klaar om uw lading veilig te vervoeren. Huur onze verhuis-wagen en geniet van een stressvrije verhuiservaring!
Delrue Rent verhuis oplossingen (3)

Op zoek naar een meubellift?

Bespaar tijd en moeite bij het verhuizen van zware meubels met onze professionele meubelliftverhuur. Snel, veilig en betaalbaar.
Delrue Rent verhuis oplossingen (2)

Extra dekens of spanriemen nodig?

Maak uw verhuizing compleet met onze dekens en andere accessoires. Ontdek nu ons assortiment en maak van uw verhuis een zorgeloos succes!

Delrue Rent uit Anzegem staat garant voor de beste service dankzij hun jarenlange ervaring.

Al meer dan 10 jaar bieden wij in regio Anzegem en Waregem een complete oplossing voor al uw vervoersbehoeften. Ons ervaren team staat altijd klaar met uitgebreide expertise en kennis. Naast onze professionele aanpak hebben we diverse troeven om u de beste service te garanderen.

Net als onze voertuigen staan ook wij niet stil en zijn we continu bezig met ons aanbod uit te breiden. Wij hebben steeds de recentste modellen ter beschikking. Daarnaast wordt ons assortiment ook aangevuld met speciale types. 

Een verhuiswagen huren voor een vlotte verhuizing zonder zorgen.

Maak uw verhuizing stressvrij met onze verhuiswagens. Wij begrijpen dat verhuizen een uitdagende taak kan zijn, daarom bieden wij ruime en betrouwbare verhuiswagens tegen betaalbare tarieven. Of u nu verhuist naar een nieuwe woning, een kantoor herinricht, of meubels naar een opslagruimte moet vervoeren, ons uitgebreide assortiment heeft de perfecte verhuiswagen die past bij uw behoeften.

Onze verhuiswagens zijn ontworpen om aan al uw vereisten te voldoen. Ze bieden voldoende laadruimte, zodat u al uw bezittingen veilig kunt vervoeren. Of het nu gaat om grote meubelstukken, dozen vol persoonlijke spullen of kwetsbare apparatuur, onze wagens zijn uitgerust met de nodige functies om uw eigendommen veilig en onbeschadigd te houden tijdens het transport.

Meubellift huren in regio Waregem of Anzegem: Maak uw verhuizing eenvoudiger.

Bent u op zoek naar een handige en efficiënte oplossing voor uw verhuis in de regio Waregem of Anzegem? Bij Delrue Rent bieden wij de ideale oplossing: huur een meubellift en maak uw verhuisproces een fluitje van een cent.

Met onze kwalitatieve meubelliften kunt u zonder enige moeite grote en zware meubelstukken naar boven of beneden verplaatsen. Of u nu verhuist naar een appartement op een hogere verdieping of een woning met smalle trappen, onze meubelliften zorgen voor een vlotte en veilige verhuiservaring.

Bij Delrue Rent begrijpen we dat verhuizen soms stressvol kan zijn. Daarom bieden wij u de perfecte oplossing met onze meubelliftten. Maak uw verhuis makkelijker met een meubellift van Delrue Rent. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen voor een zorgeloze en vlotte verhuizing.

Ontdek ons ruime assortiment voertuigen om jouw verhuis te vergemakkelijken!

Ben je op zoek naar de juiste voertuigen om je verhuis vlot te laten verlopen? Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan voertuigen die speciaal zijn ontworpen om je verhuis te helpen. Of je nu een ruime verhuiswagen nodig hebt om al je bezittingen veilig te vervoeren, een handige bestelwagen voor een snelle en efficiënte verhuis of een praktische meubelbak om grote meubelstukken te verplaatsen, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Onze voertuigen zijn van uitstekende kwaliteit, betrouwbaar en goed onderhouden, zodat je met een gerust hart aan je verhuis kunt beginnen. Bovendien bieden wij onze voertuigen aan tegen competitieve tarieven, zodat je niet alleen kwaliteit krijgt, maar ook binnen je budget kunt blijven.

Ontdek onze kantoren en afhaalpunten.

Bent u op zoek naar een geschikt afhaalpunt voor uw gehuurde voertuig? Hoewel ons hoofdkantoor gevestigd is in Anzegem, kunt u uw voertuig afhalen op een van onze andere locaties. Zo bieden wij u extra flexibiliteit en gemak bij het huren van uw voertuig.

Een bezoek is steeds mogelijk in één van onze kantoren. Bij onze afhaalpunten is het enkel mogelijk om uw voertuig op te halen en terug te brengen.

Wij streven naar de beste service voor onze klanten.

Ook tevreden over onze diensten? Laat dan zeker jouw review na op Google.

4.1 (85 Reviews)
4.4/5