Op zoek naar koelwagens en trailers voor jouw bedrijf of evenement?

Dan ben je bij Delrue Rent op het juiste adres! Ontdek ons aanbod van meer dan 500 verhuur voertuigen!

Flexibele koelwagenverhuur voor jouw bedrijf of evenement.

Bij Delrue Rent bieden we flexibele koelwagenverhuur voor jouw bedrijf of evenement. Of je nu bederfelijke producten moet vervoeren of een gekoelde opslagruimte nodig hebt, onze koelwagens zijn de perfecte oplossing. Met verschillende formaten en opties kun je de koelwagen kiezen die precies past bij jouw behoeften. Onze koelwagens zijn uitgerust met geavanceerde koelsystemen die zorgen voor een optimale temperatuurregeling en betrouwbaarheid.

Met onze flexibele huuropties kun je de koelwagen huren voor de duur die je nodig hebt, of het nu voor een paar uur, een dag of langer is. Vertrouw op Delrue Rent voor hoogwaardige koelwagenverhuur die jouw bedrijf of evenement koel en succesvol houdt. Informeer ook zeker naar onze diepvries opties! 

Ontdek ons aanbod aan bestelwagens, vrachtwagens en meer!

koelwagen

Op zoek naar een koelwagen?

Delrue Rent heeft de perfecte oplossing. Huur een koelwagen om jouw goederen op de optimale temperatuur te houden tijdens transport of opslag voor jouw bedrijf of evenement.
koeltrailers

Op zoek naar een koelaanhangwagen?

Bij Delrue Rent vind je de ideale oplossing. Huur een betrouwbare en goed onderhouden koelaanhangwagen om jouw producten fris en gekoeld te houden tijdens transport of evenementen.
verhuur opties voor voertuigen

Ontdek ons volledig aanbod aan voertuigen!

Ontdek ons diverse aanbod aan verhuurvoertuigen. Of je nu op zoek bent naar een vrachtwagen, bestelwagen of ander voertuig, wij hebben de juiste oplossing om jouw transportbehoeften te vervullen.

Houd je producten op de juiste temperatuur met onze koelwagenverhuur.

Bij Delrue Rent begrijpen we het belang van het behouden van de juiste temperatuur voor jouw producten. Daarom bieden we hoogwaardige koelwagenverhuur aan, zodat je de controle hebt over de omgeving van jouw goederen tijdens transport of opslag.

Onze koelwagens zijn speciaal ontworpen met geavanceerde koelsystemen om een stabiele en optimale temperatuur te handhaven. Of je nu bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of andere gevoelige goederen vervoert, onze koelwagens bieden de betrouwbaarheid en prestaties die je nodig hebt.

Of je nu eenmalig een koelwagen nodig hebt voor een evenement of regelmatig transporten uitvoert, onze flexibele huuropties passen zich aan jouw behoeften aan. Je kunt de koelwagen huren voor de duur die je nodig hebt, of het nu voor één dag of langer is.

Vertrouw op Delrue Rent om je te helpen jouw producten op de juiste temperatuur te houden. Met onze professionele koelwagenverhuur kun je met een gerust hart jouw goederen vervoeren, wetende dat ze fris en van optimale kwaliteit zullen blijven.

Ontdek onze kantoren en afhaalpunten.

Bent u op zoek naar een geschikt afhaalpunt voor uw gehuurde voertuig? Hoewel ons hoofdkantoor gevestigd is in Anzegem, kunt u uw voertuig afhalen op een van onze andere locaties. Zo bieden wij u extra flexibiliteit en gemak bij het huren van uw voertuig.

Een bezoek is steeds mogelijk in één van onze kantoren. Bij onze afhaalpunten is het enkel mogelijk om uw voertuig op te halen en terug te brengen.

Koeltrailer huren voor jouw bedrijf of evenement?

Bij Delrue Rent bieden we de mogelijkheid om een koeltrailer te huren voor jouw bedrijf of evenement. Onze koeltrailers zijn ontworpen om jouw bederfelijke goederen op de optimale temperatuur te houden, of het nu gaat om voedsel, bloemen of andere gevoelige producten. Met geavanceerde koelsystemen en betrouwbare technologie kun je erop vertrouwen dat jouw goederen veilig en fris blijven tijdens transport of opslag. Onze koeltrailers zijn beschikbaar in verschillende maten en configuraties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Huur een koeltrailer bij Delrue Rent en verzeker je van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid voor jouw koelbehoeften.

Wij streven naar de beste service voor onze klanten.

Ook tevreden over onze diensten? Laat dan zeker jouw review na op Google.

4.1 (85 Reviews)
4.4/5